Map tun -performance

Ruotsissa toimiva MapTun Performancen erikoistuminen vain yhden autonvalmistajan mallistoon takaa luotettavat ja turvalliset moottorioptimoinnit kaikissa olosuhteissa. Pitkän tuotekehityksen tuloksena asiakas voi turvallisesti  nauttia autonsa parantuneesta ajettavuudesta, ilman pelkoa heikentyneestä luotettavuudesta.

Tarjoamme myös useimpiin Saab malleihin BioPower RE85 muutossarjoja joilla voit nauttia Saabin suorituskyvystä ja ajettavuudesta entistä ympäristöystävällisemmin.

MapTunin kehitysosaston poikkeuksellisen vahva tietämys Saabin Trionic-moottorinohjausjärjestelmästä mahdollistaa äärimmäiset suoritusarvot auton luotettavuutta vaarantamatta. Kaikki myytävät osat ja tuotteet läpikäyvät pitkän testausvaiheen optimaalisten säätöjen löytämiseksi, parhaan mahdollisen suorituskyvyn tullessa siten kuin sivutuotteena.

Tästä syystä, toisin kuin monilla muilla kilpailijoilla, MapTunin tuotteissa Trionic-järjestelmän omat varosensorit ja herkkyystasot on säilytetty koskemattomina – suojaten siten yhtä hyvin myös viritettyä moottoria.

MapTuner

Maptuner X käyttää ODB2 -standardia, joka tekee siitä yhteensopivan lähes kaikkien nykyaikaisten autojen kanssa.

Maptun on keskittynyt tarjoamaan tuotteita SAAB: lle ja Opelille.

Luettelo yhteensopivista autoista:
»Cadillac
»Opel/Vauxhall
»SAAB

Lisätietoja info@maptun.fi tai 040 70 22 421.