Varaosat

MapTun Finland on Saabien varaosien, MapTun Performance -virityssarjojen ja Performance -osien jälleenmyyntiin ja niiden asennuksiin erikoistunut yritys. MapTun Finland myös huoltaa ja korjaa Saabit ammattitaitoisesti 17-vuoden kokemuksella.

MapTun biopower

MapTun tarjoaa RE85-muutossarjat, jotka mahdollistavat korkeaseosetanolin (RE85) käyttämisen Saabissasi. Nämä MapTun-muutossarjat sopivat Saab 9-3 vuosimalleihin 2000 – 2012 ja Saab 9-5 vuosimalleihin 1998 – 2010.

Tämä muutostyö mahdollistaa sen, että moottori käy RE85-polttoaineella, puhtaalla bensiinillä tai millä tahansa näiden seoksella.

Saab-moottorinohjausjärjestelmä sopeutuu polttoaineen kulloiseenkin etanolipitoisuuteen. Moottorin teho ja vääntömomentti lisääntyvät käytettäessä RE85-polttoainetta, pienimmillä etanoli-pitoisuuksilla vastaavasti moottorin teho ja vääntömomentti ovat pienemmät. RE85:llä ajettaessa polttoaineen kulutus hiukan nousee verrattuna puhtaaseen bensaan, ajotavasta riippuen. Ero on suurin kylmäkäynnistyksessä ja ennen moottorin lämpenemistä normaaliin käyntilämpötilaan.

Yhteensopivat Powersport ajoneuvot

Maptun on yksi maailman suurimpia vesijettien päivitysohjelmistojen toimittajista.
Seuraavat merkit ovat tuettuja: Sea-Doo, Kawasaki, Yamaha ja Can-Am.

Yhteensopivat mallit vesijetit / mönkijät:
– Arctic Cat
– Can-Am
– Kawasaki
– Lynx
– Polaris
– Sea-Doo
– Ski-Doo
– Yamaha